Werkgedrag test

Ieder mens heeft gedragsvoorkeuren. Om plezier in je werk te krijgen, te hebben en te houden is het belangrijk dat je in je functie dát gedrag kunt laten zien wat het beste bij je past. Door de vragenlijst te doorlopen, krijg je inzicht in jouw persoonlijke voorkeursgedrag in jouw werk.

Type:
Jijzelf in jouw werkomgeving
Duur:
Circa 20 minuten
Aantal vragen:
64
Prijs
49.50
Momenteel zijn de volgende betaalmethodes mogelijk: IDeal

De Werkgedrag test geeft je inzicht in jezelf

Het werkt als volgt. Jij vult een vragenlijst in waarin je aangeeft wat jouw persoonlijke voorkeursgedrag is. Na afloop ontvang je jouw verslag binnen enkele minuten per e-mail. Via de testuitslagen geven we je inzicht in jouw voorkeursgedrag, jouw kracht, valkuilen en ook allergieën. Ook krijg je tips die het mogelijk maken om de brug te slaan naar elkaar of gebruik te maken van de kracht van jouw collega.

Een voorbeeld: Jij houdt er van de handen uit de mouwen te steken en tempo te maken (kracht). In je team zit een collega die zaken graag eerst overdenkt om tot een beslissing te komen. Het duurt maar en duurt maar tot hij of zij iets levert (allergie). Je kunt je irriteren aan deze collega en betrapt je er in de samenwerking op dat je ongeduldig (valkuil) wordt. Maar je zou het ook kunnen omdraaien. Je weet zelf goed dat je soms omwille van het tempo te kort door de bocht met een oplossing komt. Je collega zou je in deze situatie kunnen behoeden voor misstappen of je zou zelf eens de tijd kunnen nemen om iets goed uit te zoeken (uitdaging).

De Werkgedrag test geeft op allerlei terreinen van dit soort doorkijkjes. Zo zie je bijvoorbeeld waar je rekening mee kunt houden. De Werkgedrag test geeft je inzicht in jezelf en ook handvatten en aanwijzingen die je helpen je te ontwikkelen.

Terug of ook een Samen Leven test bekijken?