Samen leven test

Jij hebt bepaalde gedragsvoorkeuren; gedrag waar je energie van krijgt. Je partner heeft die ook. De Samen Leven test geeft jullie inzicht in jullie onderlinge verschillen en de effecten daarvan op jullie leven samen.

Type:
Jijzelf + jouw partner
Duur:
Circa 20 minuten
Aantal vragen:
64
Prijs
49.50
Momenteel zijn de volgende betaalmethodes mogelijk: IDeal

De Samen Leven test geeft jullie inzicht in elkaar

Het werkt als volgt. Je nodigt jouw partner uit en vult een vragenlijst in waarin je aangeeft wat jouw persoonlijke voorkeursgedrag is. Jouw partner doet hetzelfde. In de individuele verslagen die jullie binnen enkele minuten na afloop ontvangen, worden de beide testuitslagen over elkaar heen gelegd en ontstaat inzicht in de verschillen en overeenkomsten.

Een voorbeeld: Jij houdt er van de handen uit de mouwen te steken en tempo te maken. Jouw partner heeft dit gedrag helemaal niet maar overdenkt zaken eerst grondig om vervolgens gedoseerd en weloverwogen stappen te zetten. Dit verschil tussen jouw voorkeursgedrag en het voorkeursgedrag van jouw partner kan de reden zijn dat er bij sommige gebeurtenissen steeds weer spanning ontstaat.

De Samen Leven test geeft op allerlei terreinen van dit soort doorkijkjes. Zo zie je bijvoorbeeld waar je rekening mee kunt houden. Het geeft jullie inzicht in elkaar en ook concrete handvatten, die jullie helpen over jullie verschillen te praten en manieren te vinden om daar onderling beter mee om te kunnen gaan.

Terug of onze Werkgedrag test bekijken?