Relatie gedragstest

Aan de oppervlakte is het vaak duidelijk wat goed en minder goed tussen jullie werkt. Jullie zijn nu eenmaal verschillend. Dat maakt jullie relatie leuk en spannend maar bij sommige gebeurtenissen lopen jullie tegen elkaar aan en ontstaat irritatie of spanning. Waar komt dat nu precies door en belangrijker, wat zouden jullie er aan kunnen doen?

Type:
Jijzelf + jouw partner
Duur:
Circa 20 minuten
Aantal vragen:
64
Prijs
49.95
Momenteel zijn de volgende betaal- methodes mogelijk Betaalmethoden

De relatie gedragstest geeft jullie inzicht in elkaar

Het werkt als volgt. Jij vult een vragenlijst in waarin je aangeeft wat jouw persoonlijke voorkeursgedrag is. Jouw partner doet hetzelfde. Door beide testuitslagen over elkaar te leggen ontstaat inzicht in de verschillen en overeenkomsten.

Een voorbeeld: Jij houdt er van de handen uit de mouwen te steken en tempo te maken. Jouw partner heeft dit gedrag helemaal niet maar overdenkt zaken eerst grondig om vervolgens gedoseerd en weloverwogen stappen te zetten. Dit verschil tussen jouw voorkeursgedrag en het voorkeursgedrag van jouw partner kan de reden zijn dat er bij sommige gebeurtenissen steeds weer spanning ontstaat.

De relatietest geeft op allerlei terreinen van dit soort doorkijkjes. Zo zie je bijvoorbeeld waar je rekening mee kunt houden. Ook krijg je bij de uitkomsten concrete handvatten die het mogelijk maken over verschillen te praten en manieren te vinden om er onderling beter mee om te kunnen gaan.